+389 70 343 006

Брендови кои ги увезуваме

Традиционално соработуваме со повеќе светски реномирани фабрики за производство на медицинска опрема и секогаш се обидуваме да го направиме достапно во Македонија она што е најактуелно и најбарано на светскиот пазар. Веледрогеријата КМ - Марјан дооел / КМ Медикал е ексклузивен овластен увозник и дистрибутер за компаниите: BOKANG, Elettroplastica, Tianjin, Empecs Medical, ibp, Welch Allyn (Spiedel Keller), efbe – schott, Genexel Medical, ETV (AEG), Grunluft, Jumper, Greatcare, PARI, Kare Medical, Spectra, Xannox и други.