+389 70 343 006

ЗА НАС

Веледрогеријата КМ – Марјан дооел Скопје ( КМ Медикал) е семејна компанија, една од првите веледрогерии во Македонија, основана во 1993 година.

Главна дејност ни е увоз, продажба и сервис на медицинска опрема за домашна и професионална употреба. Нашата палета на производи вклучува голем избор на мерачи на крвен притисок, мерачи на шеќер во крв, инхалатори, прочистувачи (јонизатори) и овлажнувачи (освежувачи) на воздух, стетоскопи, инфра–црвени солукс лампи, дигитални топломери и многу други производи за професионална употреба во болници и амбуланти, како и за употреба во домашни услови.

ЗА НАС

Веќе 30 години, клиентите претставуваат приоритет во нашето работење.

Нашето мото е: Минатото за традиција - квалитет за иднина! Секогаш сме отворени за нова, успешна и долготрајна соработка со нови клиенти/ соработници.

Кон производите

Наши услуги

01

Увоз на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

02

Продажба на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

03

Сервис на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

Kвалитетно ладно цедено маслиново масло, маслинки и балсамико

Кон производите