+389 70 343 006

Spartan treasure маслинки 1кг

400,00 ден


Оцена :

Категории : Маслинки

Опис :

Состав: Каламон маслинки, вода, млечна киселина (Е270), Морска сол, ладно цедено маслиново масло 100%

Да се чува на суво и ладно место

Произведено и спакувано од ЕЛЕА ГЕА С.А.
Увозник АКВАМАР-шмуд ДООЕЛ, Скоевска 60б, РСМ

Изработено од ИнОне